Ulko- ja sisämaalaus

Kiipeämme mielellämme katolle! Vanhat peltikatot kaipaavat myös huoltoa, niin kestävyytensä kuin ulkonäkönsäkin vuoksi. Työ aloitetaan vanhan peltikaton pesulla, tarvittaessa ruotesuojauksella ja tämän jälkeen kaksinkertaisella maalauksella. Työn jälkeen kattosi on kuin uusi!

Seinien puupintojen käsittely on tarpeen jotta puu säilyttää kosteussuojansa. Tarkkaile vuosittain pintakäsittelyiden kuntoa ja teetä tarvittavat huoltokäsittelyt ajoissa! Auringon puolella, kovemmalla rasituksella olevat etelän- ja lännenpuoleiset seinät saattavat vaatia huoltokäsittelyä useammin kuin muut seinät. peittävien maalien huoltokäsittelyväli on usein pidempi kuin kuultavilla tuotteilla.

Sokkelin maalaus on tarpeen, mikäli pinta lohkeilee ja maali rapisee. Huonokuntoinen pinta mahdollistaa kosteuden pääsyn talon rakenteisiin. Harjaamme irtonaisen maalin pois, tasoitamme mahdolliset kolot sokkelin pinnassa ja suoritamme huoltomaalauksen kahteen kertaan.

Terassit näyttävät kyllästyksen jälkeen kuin uusilta ja saavat samalla vuosia lisää aikaa. Huomioithan myös metallipinnat, esim. kuivaustelineet jotka saadaan ruostekäsittelyllä ja uudella maalilla uuteen elämään.

Kaunis, sokkelista kattoon huollettu ja siistipintainen talo on omistajalleen ylpeyden aihe!